avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Daca angajatorul nu a raportat demisia la ITM in data la care specifica pe ea ca se incheie activitatea,mai are cum sa o raporteze mai tarziu ?
Mentionez ca pe data de 16 m-a pus sa scriu ca se incheie activitatea si pe 26 am fost la ITM si mi-a spus ca figurez angajata la firma aceea.
Mai poate sa o depuna dupa aceasta data?Mai are vreo valoare pt angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 28 Octombrie 2018
O mai poate transmite la ITM ... insa la un eventual control al ITM-ului risca aplicarea unei sanctiuni contraventionale.

Demisia a fost cu sau fara preaviz?

A fost o demisie simpla fara preaviz.fara nr de inreg pt mine.M-a pus sa o dau pe motiv ca firma isi schimba numele .Asa a si fost.Numai ca eu sunt pe firma veche si in prezent.Pana la data asta nu mi s-a incheiat cm.Astazi mi-a zis ca maine voi avea cm pe noua firma care va fi inregistrat cu data de 16.10.2018.Este posibil sa ma mai raporteze la ITM pt acea data?
Cornel Vasile a scris:

O mai poate transmite la ITM ... insa la un eventual control al ITM-ului risca aplicarea unei sanctiuni contraventionale.

Demisia a fost cu sau fara preaviz?

Demisie simpla nu exista ori este cu preaviz ori fara preaviz ???

V-am explicat anterior ca, incetarea c.i.m. "o mai poate transmite la ITM ... insa la un eventual control al ITM-ului risca aplicarea unei sanctiuni contraventionale".
A fost fara preaviz.
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Duminică, 28 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Solicitati in scris angajatorului , sa va elibereze o copie de pe decizia de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare Ionutz1978 Ionutz1978 Am inceput activitatea la o firma ,iar angajatorul nu m-a raportat la ITM pe data de 15.10.2018.Mai poate sa ma raporteze pe data de 29.10.2018 in asa fel ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea demisiei in revisal diaru diaru Un salariat se prezinta in data de 05.04.2013 la serviciu si anunta demisia sa incepand cu 01.04.2013. Cum procedam ? Se poate inregistra in Revisal la data de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)