avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie rutiera

Buna ziua!Aseara pe A1 filtru politie,sofer gasit cu alcoolemie 0,10,retinut permis 3 luni plus amenda 1350 lei(625 in 15 zile).A recunoscut si a semnat p.v..Cum poate sa recupereze permisul mai repede si daca mai are rost sa faca contestatie?Va multumesc si o zi faina va doresc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:52, 29 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca are nevoie acum de permis poate face contestație.
Dar tot acolo se va ajunge daca ă consumat băuturi alcoolice.
Cei care au nevoie urgent de permis fac plângere de regulă ca sa mai poata conduce.
Multumesc!Unde poate face plangere si in cat timp,el fiind din Bucuresti iar agentul de pe A1 apartine de Valcea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scrie pe PV Judecatoria competenta.
Multumesc!Ca sa reduca la o luna suspendarea permisului,unde trebuie sa se adreseze ca sa afle unde se da examenulde reducere al suspendarii?Va multumesc anticipat!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati fost sanctionat cu 5 puncte amenda (1350 lei). Acest cuantum al amenzii se incadreaza in clasa II de amenzi (4 ...5 puncte amenda) In termen de 15 zile puteti plati jumatate din minimul amenzii, adica cea corespunzatoare la 2 puncte amenda, adica 380 lei, in conditiile in care valoarea punctului amenda este de 190 lei (10% din salariul minim pe economie).
Ing. Ioan Ciobanu
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
Ioan Ciobanu, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa depun contestatie la pv de circulatie, ce trebuie sa fac? gurin.claudiu gurin.claudiu Am fost implicat intr-un accident rutier fara victime, celalalt conducatorul auto era foarte, foarte agresiv, nu am putut dicuta cu el pt a incheia o ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie tolomeidaniel tolomeidaniel Buna seara,ma numesc Tolomei Daniel si am primit recent o amenda de 580 lei in 15 zile am platit 290lei,dar am o nelamurie caci citind in lege spun asa ,, ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 zile permis Liviu is Liviu is Buna ziua, aseară am depășit viteza cu 51km/h având 111km/h ,pe un sector de drum de 60km/h, mașină radrar aflându-se în mișcare . Am primit ... (vezi toată discuția)