avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis de conducere

Am fost condamnat la 3ani si 6 luni cu suspendare,sa revocat pedeapsa si am fost condamnat la 1 an si 2 luni cu executare,am executat 8 luni din pedeapsa .Aceasta condamnare este pentru conducerea fără permis auto ,Nu am deținut permis auto ,si nu am avut alte probleme in trafic ,Întrebarea mea este :Pot sa dau pentru permis auto ?
Cel mai recent răspuns: Snupi , utilizator 14:08, 30 Octombrie 2018
Dupa ce o sa va reabilitati.
~ Conținut șters la cerere ~
Am un an de când mi-am executat pedeapsa .De cât timp este perioada de reabilitare?asta m-ar interesa si ce este de făcut .
Calculati 4 ani si 2 luni de cand ati inceput executarea pedepsei.
Numai dupa ce intervine reabilitarea, puteti sustine examenul in vederea dobandirii dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Reabilitarea inlatura interdictiile si decaderile ce rezulta din condamnare.

Alte discuții în legătură

Pot da pentru permis? teo_mariana teo_mariana as dori sa stiu daca ma pot inscrie la scoala de soferi daca in anul 2008,am savarsit infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ne avand ... (vezi toată discuția)
Reabilitare? sabin_bun sabin_bun Buna ziua. Am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Am inteles ca am si 3 ani de supraveghere. E ... (vezi toată discuția)
Condamnat conducere fara permis, cand pot da de permis? isshmen isshmen Buna seara, In aprilie 2015 am fost condamnat la 2,6 ani cu suspendare, pentru conducere fara permis (eu neavand niciodata permis - desi am facut scoala si ... (vezi toată discuția)