avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la promovare

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca pot promova de pe un post de referent pe un post de inspector daca am facut facultatea inainte sa devin functionar public. Facultatea NU este in specialitatea studiilor. La examenul de ocuparea posturilor de inspectori NU se cer studii superioare in domeniul serviciului . Precizez ca fisele de post ale referentilor sunt identice cu cele ale inspectorilor ( avem cu totii aceleasi atributii si aceleasi respunderi) . Nu s-a tinut niciodata cont de faptul ca unii sunt referenti debutanti, asistenti, princiali sau superior toti avem aceleasi raspunderi cu inspectorii ( debutanti, asistenti, principali sau superior ) . Acelasi serviciu are aceeasi fisa de post singura diferenta pe hartie este numele fiecaruia, munca in rest este egala pentru toti.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 30 Octombrie 2018
Da, puteti participa la un concurs/examen pentru ocuparea functiei de inspector.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)