avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creditul prima casa este un credit ipotecar?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creditul prima casa este un credit ipotecar?

Un credit acordat prin programul „Prima casă” în sensul Ordonanței de urgență nr. 60/2009 este un credit ipotecar în sensul Legii nr. 190/1999 privind creditul ipotecar pentru investiții imobiliare sau este un credit asimilat creditului ipotecar în sensul legii anterior menţionate? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract credite acordate de banca in baza codul-ui civil art. 942 ? mamalui matei mamalui matei Buna ziua, Am doua credite la aceeasi Banca din anul 2008.Evident ca nu se face nicaieri specificatia concreta ce tip de credite sunt dar unul este acordat ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament pe pfa alina.turca2 alina.turca2 Buna ziua, As dori sa ii intreb pe cei care sunt la curent cu acordarea de credite prin programul \\"Prima Casa\\" daca bancile acorda un astfel de credit ... (vezi toată discuția)
Lege pentru credit ipotecar 2006 sima_mrc sima_mrc buna ziua, am un credit ipotecar luat in 2006 am intrebat la banca RZB de ce dobanda nu este calculata cf legi34/2006 adica sa faca referire la un ... (vezi toată discuția)