avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Solicitare de prezentare la notar cu titlu de propitate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Solicitare de prezentare la notar cu titlu de propitate

Buna seara....va cer spriinul in vederea elucidarii unei probleme care mi se pare cel putin ciudata..pe scurt, mostenitoriii unui vecin au construit fara autorizatie in urma cu ceva timp in curtea parintilor care au decedat intre timp o casa..fiind mai multi frati, acum doresc sa intre in legalitate ....ce mi se pare surprinzator este faptul ca au invitat o si pe mama cu titlul de propietate la un notar dar nu inteleg pentru ce...ma puteti ajuta? pentru ce trebuie neaparat sa fie mama cu titlul sau de propietate la notar? Sper ca imi intelegeti nelinistea....se pot intampla multe unui batran care merge la un notar cu titlul de propietate....va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
LEONY2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: LEONY2003 , utilizator 09:07, 30 Octombrie 2018
Mie cel mai surprinzator mi se pare cum au ajuns vecinii să construiască in curtea dvs.
Cel mai probabil, se dezbate succesiunea după vecin, succesiune unde este inclusa si constructia.
Si cum nici o construcție nu poate rămân e in aer, notarul trebuie să specifice cui aparține terenul aferent și în baza cărui document.
Titlul de proprietate se află în posesia mamei dvs. De asta a fost chemată.
va multumesc in primul rand pentru raspuns...trebuie sa fac o precizare. nu au construit in curtea noastra ci in curtea lor....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni peste succesiuni mioararadu mioararadu buna ziua am nevoie de un sfat in legatura cu succesiunile facute dupa cei decedati .Astazi am mers sa fac schita casei curtii facute de parintii mei neavand ... (vezi toată discuția)
Constructie ContSters421076 ContSters421076 Buna ziua.as dori sa intreb ce e acela cadastru.de unde se obtine?titlul de proprietate e acelasi lucru? Nu am rezolvat problema cu vecinii.au tot indreptat ... (vezi toată discuția)
Succesiune ne dezbatuta-drepturi demolare imobil miky68 miky68 mama decedata sotul ramas-tata vitreg-are dreptul sa aduca modificarii masei succesorale ,adica sa darime o constructie desi inca nu s-a dezbatut succesiunea? (vezi toată discuția)