Buna seara....va cer spriinul in vederea elucidarii unei probleme care mi se pare cel putin ciudata..pe scurt, mostenitoriii unui vecin au construit fara autorizatie in urma cu ceva timp in curtea parintilor care au decedat intre timp o casa..fiind mai multi frati, acum doresc sa intre in legalitate ....ce mi se pare surprinzator este faptul ca au invitat o si pe mama cu titlul de propietate la un notar dar nu inteleg pentru ce...ma puteti ajuta? pentru ce trebuie neaparat sa fie mama cu titlul sau de propietate la notar? Sper ca imi intelegeti nelinistea....se pot intampla multe unui batran care merge la un notar cu titlul de propietate....va multumesc anticipat
Cel mai probabil, se dezbate succesiunea după vecin, succesiune unde este inclusa si constructia.
Si cum nici o construcție nu poate rămân e in aer, notarul trebuie să specifice cui aparține terenul aferent și în baza cărui document.
Titlul de proprietate se află în posesia mamei dvs. De asta a fost chemată.
Constructie
ContSters421076
Buna ziua.as dori sa intreb ce e acela cadastru.de unde se obtine?titlul de proprietate e acelasi lucru?
Nu am rezolvat problema cu vecinii.au tot indreptat ... (vezi toată discuția)