Exact.Eu va sfatuiesc sa faceti intelegere notariala si sa cereti cat mai multi bani pentru copil, imbracaminte, lapte, medicamente, cresa etc.Oferiti un un program de vizita flexibil neingradit, poate se razgandeste si când va fi copilul mai mare va vrea sa l ia mai mult.
Daca nu va intelegeti copilul va avea de pierdut.Dividentele nu sunt venituri permanente.Luna asta se poate sa fie, 3 ani sa fie pe minus, sau sa le faca el sa fie pe minus.Deci daca mergeti la tribunal o sa obtineti 50% din minim , minimul este 1200 ron, adica 600 ron pentru 3 copii, adica doar 200 ron pentru copilul dvs.Cu banii astia inseamn mâncarea 7-10 zile maxim in rest o sa platiti dvs,
Ideal ar fi sa faceti o intelegere amiabila la notar, lasati aroganta pana va vedeti cu cat mai multi bani se poate.Intre 200 si 500 ron e diferenta mai bine de dublu,Eu as face altceva, când vine sa si vada copilul i-as face o lista care sa l coste 300-400 ron, chiar daca el va spune au costat 300 ron deci iti mai dau 200 eu i-as spune.Asta este copilul ca ne convine sau nu, daca vrei sa-i tai din bani e decizia ta, nu e corecta , cheltui mai mult de 1000 ron pe luna din care jumatate ai dvs si jumatate ai lui.
Puneti pe lista tot ce cheltuiti , medic, vaccin, medicamente, pampers, haine, lapte, mancare, cota din utilitati curent intretinere tot ca sa vada ca, cu 500 ron nu ajung.