avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gradinile blocului unor proprietari de apartamente e ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gradinile blocului unor proprietari de apartamente e al proprietarilor sau al Primariei?Multumesc.

Au venit lucratori de la Primaria sect 3 si au intrat cu buldozerele alea mici in gradina blocului.Au indepartat gardul.Nu ne au instiintat despre ce e vorba.Eu am de 43 de ani 6.66m2 din gradina prin contract si la fel toti proprietarii apartamentelor din bloc.Vor sa faca un trotuar care sa treaca pe sub ferestrele noastre si trotuarul sa l faca parcare.E posibil asa ceva?!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:36, 30 Octombrie 2018
Daca au intrat cu buldozerele, inseamna ca nu este terenul dvs. ci este domeniu public, s-ar putea sa va fi inselat privind amplasamentul celor 6,66 m2 de teren, in general, terenul trecut in contractul de v/c este cel pe care este construit blocul.
Dv aveti document legal care va confera calitatea de proprietar asupra suprafetei de 6,66 mp din gradina?
De regula terenul din jurul imobilelor de locuit in comun reprezinta si apartin domeniului public,astfel ca primaria detine autoritatea si competenta sa dispuna utilizarea acestuia
Cu scopul atragerii de fonduri la buget este justificat interesul primariei de a modifica utilizarea din spatiu verde in parcare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii parcare in spatiul comun locatari bloc bianca0706 bianca0706 daca in proiectul aprobat spre neschimbare nu au fost prevazute locuri de parcare in unele spatii comune locatarilor blocului, sau au fost prevazute spatii ... (vezi toată discuția)
Dreptul la trotuar in spatele blocului AdrianaG1418 AdrianaG1418 Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis, spatiu care apartine de bloc mihaipescar mihaipescar Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de apartamente la parter. Sunt interesat de urmatoarele aspecte pentru care as dori cateva lamuriri poate si cateva ... (vezi toată discuția)