avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce metoda de aparare sa folosesc?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce metoda de aparare sa folosesc?

Locuiesc intr-un cartier unde sunt multi rromi,si sunt deseori acostat si mi se cere sa-i dau tot ce posed asupra mea(bani,telefon).Ce risc daca data viitoare ,reactionez folosind un spray cu piper sau un pistol cu electrosocuri,in functie de situatie ?
Trebuie sa depuneti plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire sexuala Am_i Am_i De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)
Fratele soției mele ne terorizează pe toți din casă de ani de zile. cu toții suntem disperați din cauza scandalurilor, ce trebuie să fac? Pfaffenrath Pfaffenrath Mă confrunt cu o problema care ia o direcție urâtă. De ani de zile eu soția mea si copilul meu trecem prin clipe grele. Fratele soției mele ne amenință ... (vezi toată discuția)
Spray autoaparare piper aby12 aby12 Buna ziua, doresc sa stiu daca spray-ul de autoaparare pe baza de piper tb declarat la Politie pt a-l putea detine? Daca mi se acorda dreptul de a-l detine, ... (vezi toată discuția)