avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pierderi apa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pierderi apa

Buna ziua. Imi puteti spune, va rog ce trebuie sa fac in situatia in care blocul in care locuiesc are o asociatie de locatari din care eu am iesit cu mai multi ani in urma, din cauza faptului ca ersm furata in mod constant. Acum mi-am facut bransament individual la apa rece, incepand cu 15 august 2018 si am conststat cu stupoare ca mi-a venit in luna august o factura cu pierderi de 12 m cubi si in oct o factura cu pierderi de 10 m cubi. Cand am intrebat la ape mi s-a spus ca asa li s-a comunicat de la asociatie, cand am intrebat la asociatie am constatat ca eu platesc toate pierderile scarii intrucat nu fac parte din asociatie, mie imi vine factura si nu pot refuza sa platesc pierderile. Ce pot face in acest caz cum pit actiona asociatia pe cale civila sau penala. Pot sa soun xa tot timpul am platit puerderi intre 4 si 8 m cubi, insa in naivitatea mea am crezut ca astea sunt pierderile ce se cuvin ap. meu. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 13:55, 30 Octombrie 2018
Aveti dreptul initial sa clarificati situatia cu presedintele de asociatie si daca nu solutionati puteti promova actiune civila in instanta
Pai si daca aveti bransament individual de ce mai este implicata si asociatia intre dvs. si furnizorul de apa?
Furnizorul nu va citeste si va factureaza separat consumul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea cheltuielilor facturate de asociatie pe consumul de apa din apartamente vladut2 vladut2 Locuiesc intr-un cartier cu toate blocurile contorizate la nivel de bransament si in apartamente. Cum se repartizeaza cheltuielile facturare de asociatie pe ... (vezi toată discuția)
Contract cu furnizorii de utilitati ContSters74363 ContSters74363 Exista in legislatia actuala o modalitate ,prin care sa putem solicita firmei de furnizrare a apei reci (fiind vorba despre o scara de bloc)sau obliga, sa ... (vezi toată discuția)
Factura intretinere sarah16 sarah16 cum pot verifica daca imi este calculata corect intretinerea?intr.o luna apa rece si apa calda are un pret iar in alta luna alt pret.cum pot afla care este ... (vezi toată discuția)