avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea din CCC

Buna ziua,

In prezent am fost avansata pe pozitia managerei mele care se afla in concediu de crestere copil, urmand sa revina in aprilie 2020.
Cand am semnat aditionalul pentru noua pozitie, era specificat faptul ca voi ocupa noua pozitie pana la revenirea managerei mele, moment in care voi reveni la pozitia anterioara (pentru care am contract pe perioada nedeterminata).

Intrebarea mea este, daca eu raman gravida si intru de asemenea in CCC pana la data la care managera mea va reveni, deci voi intra in CCC avand inca pozitia de manager, cand voi reveni din CCC, anagajatorul meu pe ce pozitie va fi obligat sa ma incadreze? Pe cea de manager sau pe cea anterioara promovarii?

Multumesc frumos! :)
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 30 Octombrie 2018
Buna ziua,
La intoarcerea titularului postului avansarea dvs. v-a inceta, uramnd a va intoarce la postul ocupat anterior, chiar daca ati reveni din Concediu Crestere Copil ( CCC ), altfel s-ar incalca dreptul titularului de a reveni la postul/functia avuta inainte de a intra in CCC.
Ultima modificare: Marți, 30 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cand veti reveni din CCC, anagajatorul va fi obligat sa va incadreze pe functia anterioara promovarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata ... Elena101990 Elena101990 Bună ziua! Lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata cu funcția de Store manager pt un magazin cu articole sportive, domeniul Vânzări. La ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unei persoane plecate in ccc classic88 classic88 Buna ziua, In decembrie 2012 am fost promovata si am ocupat locul unei fete care a plecat in concediu de crestere a copilului. Din decembrie si pana acum ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu crestere copil pana la 2 ani BARBU ANA BARBU ANA Buna ziua, Peste cateva zile trebuie sa se intoarca la serviciu,din concediu crestere copil pana la 2 ani,o salariata. Daca intre timp postul ei s-a ocupat, ... (vezi toată discuția)