avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu boala dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu boala dupa concediu crestere copil

Buna ziua,
In data de 15 noiembrie se incheie concediul de crestere copil. In 16 noiembrie ar fi prima zi de lucru ( in cadrul aceleiasi unitati ). Am un picior rupt deci voi intra in concediu de boala.
Intrebarea e simpla: cum se calculeaza concediu de boala??? in functie de care venituri??se i-a in calcul stagiu de cotizare pe ultimele 6 luni anterioare nasterii copilului???daca da care este legea care atesta acest lucru???

Va multumesc anticipat,

Alte discuții în legătură

Insarcinata!!! concediu maternitate ContSters106545 ContSters106545 Astazi am aflat ca sunt insarcinata si as dori sa stiu cateva aspecte legate de concediul de maternitate si ingrijire copil. - Carte de munca 15 Nov. ... (vezi toată discuția)
Somera insarcinata niko 94 niko 94 Buna ziua, o prietena este somera si este insarcinata, ar trebui sa nasca in 15 Octombrie, iar somaj are pana in 8 August.Somajul este in val de 420 lei.In ... (vezi toată discuția)
Tata,in concediu paternal? laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Daca sotia nu are serviciu,in ce masura,la nasterea copilului,tatal poate beneficia de concediu paternal?Va multumesc. (vezi toată discuția)