Buna ziua,
M-am angajat recent la al 2 le-a loc de munca part time si sunt gravida in 14 saptamâni. La primul loc de munca sunt angajata de 4 ani fara întrerupere. Dupa schimbarea stagiului minim de cotizare eu la al 2lea job ar trebui sa lucrez 4 luni si sa intru in concediu de maternitate. Cum se procedează in acest caz? Se poate intra la ambele firme in concediu de maternitate chiar daca la unul am doar 4 luni lucrate? Si as dori sa stiu daca la indemnizație se calculează si aceste luni lucrate la al 2 le-a job?
Multumesc.
Concediu medical
Sofia01
Buna ziua! Daca sunt angajata part time la o firma si full time la alta, concediul medical de maternitate se plateste la ambele locuri de munca? Daca la jobul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.