avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizație creștere copil

Buna ziua,
M-am angajat recent la al 2 le-a loc de munca part time si sunt gravida in 14 saptamâni. La primul loc de munca sunt angajata de 4 ani fara întrerupere. Dupa schimbarea stagiului minim de cotizare eu la al 2lea job ar trebui sa lucrez 4 luni si sa intru in concediu de maternitate. Cum se procedează in acest caz? Se poate intra la ambele firme in concediu de maternitate chiar daca la unul am doar 4 luni lucrate? Si as dori sa stiu daca la indemnizație se calculează si aceste luni lucrate la al 2 le-a job?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Flavia012 , utilizator 18:04, 30 Octombrie 2018
Se poate intra la ambele firme in concediu de maternitate ...stagiu de cotizare se poate cumula de la mai multi angajatori.

La calculul indemnizatiei pentru CCC vi se iau in considerate veniturile realizate in baza ambelor c.i.m.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Sofia01 Sofia01 Buna ziua! Daca sunt angajata part time la o firma si full time la alta, concediul medical de maternitate se plateste la ambele locuri de munca? Daca la jobul ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa 2 concedii de creștere copil ioana123654 ioana123654 În situ următoare se poate primi șomaj? Pana pe 30 aprilie 2015 am fost în ccc, pe 1 mai 2015 m-am angajat la o firma pe perioada determinata iar în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. lucrez de peste 24 luni pe teritoriul româniei fără ... Blabla15! Blabla15! Bună ziua. Lucrez de peste 24 luni pe teritoriul României fără pauze între contracte, din luna Ianuarie m am anagajat să lucrez și de acasă la alta ... (vezi toată discuția)