avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... medic de familie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

medic de familie

Buna seara . Medicul meu de familie mi-a dat o trimitere pentru analize , dar , mi-a dat cu totul alte analize decat cele pe care le fac in mod curent ,de ani de zile , eu fiind bolnav cronic . Acum nu mai doreste sa imi dea alta trimitere pe motiv ca am mai primit una acum cateva zile . Ma vad nevoit sa platesc analizele , numai ca sunt foarte scumpe . Medicul este mai interesat de medicina muncii de unde scoate bani frumosi , nu de pacienti . Acum , ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:33, 30 Octombrie 2018
Cine a solicitat si in ce scop seria a 2-a de analize (cele pe care le faceti in mod obisnuit) ?
Daca v-a trimis la prima serie de analize, medicul a avut in vedere un tratament pe care sa vi-l prescrie.
Pentru boala dvs. cronica, medicul are la dispozitie suficiente date pentru a va prescrie tratamentul.
In toate cazurile de efectuare analize (cu sau fara plata) aveti nevoie de trimitere de la medicul de familie/ medicul specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimiterea de la medicul de familie gabrielcio gabrielcio Buna ziua, Mama mea este pensionare, si are nevoie de o artroscopie.A beneficiat in urma unei trimiteri de la medicul de familie, de un RMN gratuit.Medicul ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am si eu câteva întrebări legate de problema ... elenaodobescu elenaodobescu Bună seara! Am si eu câteva întrebări legate de problema trimiterii pe care o eliberează medicul de familie, pentru investigatii paraclinice (analize ... (vezi toată discuția)
Vizite medicale gratuite sau nu? dara3923 dara3923 buna ziua! as dori sa aflu:[b] cate vizite gratuite anual la medicul de familie si cate trimiteri gratuite anual la medici specialisti au dreptul parintii mei ... (vezi toată discuția)