avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz debransare Apa Nova 1 din 4 fam
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz debransare Apa Nova 1 din 4 fam

Buna seara,

Suntem 4 familii care beneficiem de Apa printr-un singur contract la Apa Nova. 3 din cele 4 familii dorim debransare, am si strans toate documentele necesare, insa a 4-a familie (care este si titulara de contract) refuza. Ce solutie avem in acest caz? Cei de la Apa Nova nu fac nicio modificare fara acordul tuturor proprietarilor beneficiari.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:21, 31 Octombrie 2018
Buna ziua,
Daca acel contract este semnat cu o singura familie dvs. si ceilalti cum stiti consumul de apa al fiecaruia in parte si, implicit, sa si platiti ceea ce consumati, aveti contoare pasante?
De ce nu analizati posibilitateaa de a avea un bransament separat daca nu sunteti parte in celalalt contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problemă cu compania de apă: sunt titular de contract, dar suntem doi beneficiari. cum îi pot obliga pe vecini să-și facă branșament individual? Raluca Denise Raluca Denise Revin din nou cu aceeasi intrebare. Am si eu o \"problema\" care ma macina de ani buni si nu reusesc sa gasesc rezolvare la ea. Locuiesc in Bucuresti, la ... (vezi toată discuția)
Constatare consum de apa rece necontorizat (furt) StRotaru StRotaru Asociația de proprietari la care sunt administrator este titular de branșament APA NOVA. Astfel pe baza citirilor contoarelor pasante existente eu împart ... (vezi toată discuția)
Problema apa nova Raluca Denise Raluca Denise Buna ziua, Am si eu o \"problema\" care ma macina de ani buni si nu reusesc sa gasesc rezolvare la ea. Locuiesc in Bucuresti, la \"comun\", adica sunt 2 ... (vezi toată discuția)