avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie sa zugrăvesc baia vecinului?!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie sa zugrăvesc baia vecinului?!

Buna seara. Am nevoie de o parere.Anul trecut am cumpărat apartamentul unde locuiesc.In baie rezervoarele pentru toaleta erau pozitionate aproape de tavan.Fostul proprietar a anulat acea teava,i s.a pus un dop iar teava a ramas in perete.De curand din cauza cutremurului teava principala nu era fixata de perete, vechea teava fiind fixata prin perete a crapat.Eu am platit instalator pentru remediere pe langa spargerea peretelui. Vecina de jos imi spune ca a patruns apa si la ea, si ca ar trebuii sa ii zugrăvesc. Inundatia nu a fost provocata din neatentia mea, ar trebuii sa ii refac eu tavanul?
Cel mai recent răspuns: MariaAndreea1 , utilizator 10:03, 31 Octombrie 2018
Buna seara,
Este cauza de forta majora.
Ar trebui sa o notificati in acest sens in scris.
De curand din cauza cutremurului teava principala nu era fixata de perete, vechea teava fiind fixata prin perete a crapat

Este vorba despre instalatie parte comuna si responsabilitatea remedierii revine exclusiv asociatiei de proprietari care se infiinteaza cu scopul administrarii partii comune de constructii si instalatii din imobilul de locuit in comun
Locatarii care au suferit prejudicii in urma deficientei la partea comuna de instalatii-au dreptul sa solicite despoagubiri asociatiei de proprietari
Eu deja am chemat un instalator si platit de mine. Seful de scara mi.a spus sa chem pe cineva, nicidecum ca v.a fi plătit de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa ... alex bruh alex bruh Am avut o reparatie la teava de apa calda, care trece prin nisa la bucatarie si are o usa de vizitare foarte mica de la constructia blocului si nu s-a putut ... (vezi toată discuția)
Bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care ... adimoscaty adimoscaty bună seara. acum câteva zile țeava principala de apa care alimentează coloana a cedat în dreptul apartamentului meu,pe ghena. vecina de sub mine spune ... (vezi toată discuția)
Reparatii apartament Alecs25 Alecs25 Buna ziua Doresc sa ma ajutati cu problema de mai jos: Prin balconul apartamentului trece teava pluviala a blocului, teava care in momentul amenajarii am ... (vezi toată discuția)