avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DOSAR PENAL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

DOSAR PENAL

Buna ziua,as dori sa stiu si eu cum pot proceda cu un barbat care l a batut pe sotul meu,am facut plagere la politie ,sotul meu are si 45 zile de medical pe certificatul medicolegal cu 6 zile de spitalizare ....... si acum politia ne tot amana sa dea dosarul mai departe si sunt ceva luni de cand este dosarul in lucru ...ce putem face ?? un avocat ne poate da un sfat?
Cel mai recent răspuns: 95ALEXANDRA , utilizator 15:51, 31 Octombrie 2018
Puteti face o sesizare scrisa la politie/ parchet, cu nr. de inregistrare/ data, in atentia inspector sef IPJ/ prim procuror parchet, prin care sa solicitati stadiul cercetarii cazului respectiv.
Organul de cercetare penala ca sa faca o propunere, fie ca e de neurmarire/netrimitere in judecata sau de trimitere in judecata, trebuie sa administreze tot probatoriul necesar.
Nu vad cum va poate raspunde cineva fara sa cunoasca actele dosarului, fara sa stie ce probe ati propus, ce audieri au avut loc pana la acest moment, daca au fost audiati martorii, persoana vatamata, suspectul/inculpatul, etc.
As vrea sa fac acest lucru , dar domnul comisar care se ocupa de caz nu vrea sa ne dea nr cereri de inregistrare..l-am cerut de mai multe ori si mereu ne-a amanat ..sub diferite pretexte

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti face o sesizare scrisa la politie/ parchet, cu nr. de inregistrare/ data, in atentia inspector sef IPJ/ prim procuror parchet, prin care sa solicitati stadiul cercetarii cazului respectiv.

As vrea sa fac acest lucru , dar domnul comisar care se ocupa de caz nu vrea sa ne dea nr cereri de inregistrare..l-am cerut de mai multe ori si mereu ne-a amanat ..sub diferite pretexte
Puteti merge in audienta la inspectorul sef la IPJ si sa-i prezentati situatia.

Alte discuții în legătură

Dosar la politie gica1234 gica1234 am o intrebare . am un dosar penal la politia din comuna de aproape un an de zile si asi vrea sa fac o cerere de urgentare a dosarului unde trebuie sa o fac ... (vezi toată discuția)
Furt Buna ziua. As avea o intrebare. Am prins pe propietatea mea oameni care sustrageau varza de pe terenul meu (au furat). Am recuperat o parte din varza furata, ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva sectiei de politie? sirbuadrian78 sirbuadrian78 Buna ziua, La sfarsitul lunii trecute \\"mi-a fost sparta\\" masina si mi-a fost sustrasa o suma de bani(venem de la banca). Am depus plangere la politie, ... (vezi toată discuția)