avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar la politie

am o intrebare . am un dosar penal la politia din comuna de aproape un an de zile si asi vrea sa fac o cerere de urgentare a dosarului unde trebuie sa o fac la politia din comuna sau la parchet ca politistul tine dosarul in dulap si nu vrea sa-i dea drumul .tot spunindu-mi ca este in lucru anume sa nu-i dea drumul este un dosar pe o infractiune rutiera fara nici o vatamare corporala sau accident rutier .cine ma poate ajuta cu aceasta intrebare.multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 21:34, 9 Martie 2014
Faceti o sesizare scrisa la Inspectoratul judetean de politie, cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti merge si in audienta si depune aceeasi sesizare cu nr. de inregistrare/ data la Serviciul circulatie din cadrul IPJ.
nu trebuie sa fac la parchet?
Dacă dosarul e la poliţie ce să cauţi la parchet... porcurorii au să se spele pe mâini imediat zicând că la ei n-a ajuns, lucru perfect adevărat dacă e cum spui.
N-ai decât să aştepţi că oricum nu rezolvi nimic.
va multumesc pentru ajutorul dat .chiar luni o sa fac aceste demersuri.
Chiar daca dosarul penal se afla in lucru la politie procurorul de caz este cel care supravegheaza desfasurarea cercetarii. Cererea de urgentare trebuie adresata procurorului de caz.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar parchet nero67 nero67 buna ziua,dupa 8 luni sunt la fel de nelamurit ca-n prima zi,primesc invariabil raspunsul ca dosarul meu e in lucru la procuror,am facut cerere de urgentare ... (vezi toată discuția)
Termen de emitere a rezolutiei ermi ermi exista in lege termen de eliberare a rezolutiei intrun caz penal-vatamare corporala din culpa- (recomandare de la politie cu NUP, partile implicate sunt ... (vezi toată discuția)
Termen raspuns procuratura radunh radunh am avut un eveniment rutier in 2011.dupa primirea citatiei m-am prezentat la politie si am primit o dovada fara drept de circulatie.de la politie dosarul a ... (vezi toată discuția)