avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ART 335, Alin.2, CP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ART 335, Alin.2, CP

Buna ziua! Acum 6 luni am fost oprit de politie cu motocicleta, si mi-au facut dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara categorie corespunzătoare permisului de conducere. Am facut înțelegere cu procurorul, am cazul de comun acord la încetarea urmăririi penale, 4 luni pușcărie cu suspendare si 60 ore in folosul comunității. Întrebarea mea este daca pot sa imi recuperez permisul inainte de a intra dosarul pe rol pentru aprobare de judecător a propunerii procurorului.
O si frumoasa, Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:23, 31 Octombrie 2018
Din cate inteleg, o sa fiti condamnat si permisul dvs urmeaza sa se anuleaze.
Buna ziua, nu permisul mi-a spus ca o sa il iau inapoi cum ma citează la tribunal. Eu Intrebam daca pot sa pot sa il iau până la începerea procesului.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Din cate inteleg, o sa fiti condamnat si permisul dvs urmeaza sa se anuleaze.

Soarta permisului de conducere se hotareste dupa ponuntarea unei hotarari judecatoresti definitive. Daca veti fi condamnat, chiar cu suspendare, permisul de conducere se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in urma cu câteva săptămâni am mers cu o motocicleta ... Stefansb Stefansb Buna ziua! In urma cu câteva săptămâni am mers cu o motocicleta (ne știind că nu am voie)mai mare cu 25cc decât trebuie și am fost oprit de poliție ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am si eu o problema daca ma puteti ajuta sau mai ... stefania8211 stefania8211 Buna seara ! Am si eu o problema daca ma puteti ajuta sau mai exact indruma . Pe data de 20.07 am condus o motocicleta pe o distanta de 400-500 m . Posed ... (vezi toată discuția)
Dosar penal-motocicleta neinmatriculata. TeodorescuRazvan TeodorescuRazvan Va salut. Nu credeam ca o sa ajung cu o asemenea problema pe acest forum pe vremea cand citeam faptele altor persoane. Problema sta in felul urmator: Am 18 ... (vezi toată discuția)