avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... intimidare, aroganta cu legitimatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

intimidare, aroganta cu legitimatie

buna ziua. Astazi in parcarea unui supermarket am in tors masina pe o trecere de pietoni . la o distanta de 0,5m de un client cu un carucior.acesta a scos o legitimatie pe care a inceput sa o fluture si sa-mi aduca jigniri si insulte fara a-l provoca cu vreo remarca . apoi a venit spre mine cu intentia de a ma lovi. am plecat fara sa-l provoc. pot face o sesizare politiei? ne facem dreptate cu pumnul?
era o legitimatie de politie

Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
borcea bogdan, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 22:25, 12 Noiembrie 2009
Parerea mea este sa uitati incidentul, intrucat se intampla frecvent ca unii angajati de prin aceste parcari sa isi arate muschii. Ar fi mai intelept asa si ati fi scutit de un consum nervos in plus, avand in vedere ca individul nu v-a lovit ci doar v-a jignit. V-ar trebui cel putin niste martori pentru a dovedi insulta , si niste drumuri pe la politie.
Ce scria pe legitimatia respectiva? Nu ca ar avea vreo importanta anume, doar asa...de curiozitate. Sfatul este acelasi: se intampla atatea situatii de acest gen aproape zilnic, incat nu merita sa mergeti mai departe! E trist totusi...:(
Daca considerati ca va era periclitata siguranta trebuia sunat imediat la 112.
Eu cred ca inainte de a suna la 112 sau de a va simti in vreun fel lezat, trebuia sa va puneti in pielea lui. El era pe jos cu un carucior dumneavoastra cu o masina de o tona cu care va indreptati spre el.
Cand am luat permisul acum vreo 23 de ani, instructorul mi-a zis ca ordinea in care trebuie sa se calculeze prioritatile(adica sa casti ochii bine si sa ai grija) este pieton-biciclist-conducator auto. Daca o tabla o mai indrepti, o viata de om niciodata, asa ca... reflectati şi altă data fiti mai atent.
Si mai si intoarceti pe trecerea de pietoni...ati luat permisul pe oua???
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2009
eugen68octavian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu stationare, acrosare biciclist cu usa masinii vasile48 vasile48 Buna ziua. Am a vut un accident, eram in stationare cu masina, parcata regulamentar si am crapat usa masinii pt a scoate castile de la telefon prinse la ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)
Neaaparat ajutor rog din suflet accident circulatie victima pieton Andrei123456 Andrei123456 Am lovit un pieton care a incercat sa traverseze printr-un loc care nu era semnalizat corespunzator cu trecere de pietoni sau altceva. Inca nu se stie cine ... (vezi toată discuția)