avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am nevoie de un sfat

buna. sunt consilier juridic la o primarie si raman in ingrijire copil timp de doi ani. Eu lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, iar in locul meu o sa vina o colega tot consilier juridic, dar care este angajata la o societate comerciala. in aceasta situatie cum o poate angaja primaria : cu contract de colaborare sau cu ce ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 00:43, 16 Noiembrie 2009
contract de munca pe perioada determinata
angajat contractual cu CIM pe perioada determinata cu x ore pe zi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic , cim cu mai multe societati pot? Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua, Sunt Cons jr., va rog sa ma indrumati si pe mine , pot sa inchei CIM cu mai multe societati ? adica 3 ?Ma gandeam cate 3 ore pe zi cu fiecare este ... (vezi toată discuția)
Contracte de colaborare incheiate de consilierul juridic etta etta Vreau sa stiu daca un consilier juridic angajat cu carte de munca la o societate comerciala poate incheia contracte de colaborare si cu alte societati prin ... (vezi toată discuția)