avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am nevoie de un sfat

buna. sunt consilier juridic la o primarie si raman in ingrijire copil timp de doi ani. Eu lucrez cu contract de munca pe perioada nedeterminata, iar in locul meu o sa vina o colega tot consilier juridic, dar care este angajata la o societate comerciala. in aceasta situatie cum o poate angaja primaria : cu contract de colaborare sau cu ce ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 00:43, 16 Noiembrie 2009
contract de munca pe perioada determinata
angajat contractual cu CIM pe perioada determinata cu x ore pe zi .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)
Contracte de colaborare incheiate de consilierul juridic etta etta Vreau sa stiu daca un consilier juridic angajat cu carte de munca la o societate comerciala poate incheia contracte de colaborare si cu alte societati prin ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic , cim cu mai multe societati pot? Eugen Enescu Eugen Enescu Buna ziua, Sunt Cons jr., va rog sa ma indrumati si pe mine , pot sa inchei CIM cu mai multe societati ? adica 3 ?Ma gandeam cate 3 ore pe zi cu fiecare este ... (vezi toată discuția)