avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire dupa tata.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire dupa tata.

Am dori sa vindem casa parinteasca a tatalui meu care a decedat ,el are o sora in veata si recent a murit si fratele tatalui meu carr era vaduv dar fara copii.as vrea sa stiu cum trebuie sa procedam cu vanzarea casei si cum se inpart partile de mostenire dupa tatal meu mort si unchiul mort.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:06, 31 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
La mostenirea tatalui vin copiii acestuia si sotia supravietuitoare (daca mai traieste)
Mergeti la notar si dezbateti succesiunea de pe urma tatei defunct.
La mostenirea fratelui tatalui care nu a avut copii si nu are sotie legala sau in viata vin fratii si surorile sale precum si parintii sai daca mai traiesc.
Din cate inteleg fratele decedat nu a avut copii si nici sotie si, din cate inteleg, nici parinti
bunurile lui se impart in 2 parti egale
O parte sora in viata si o parte o vor imparti copii tatalui dumneavoastra care vin prin reprezentarea lui.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Octombrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchi decedat ContSters51645 ContSters51645 Am un unchi care a decedat acum cateva zile. Suntem 5 nepoti si sora lui. Cine mosteneste averea? Sora decedatului primeste tot sau se imparte si nepotilor? ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)
Moștenire între fratele supraviețuitor nepoata și cumnata MagdalenaMariaGrosu MagdalenaMariaGrosu Trei frați, Mare, Mijlociu, Mic. Cel Mic, necăsătorit și fără copii (\\"singur\\") moare și rămâne apartamentul lui după el. La scurt timp moare ... (vezi toată discuția)