avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cetatean roman, rezident canadian, cu pasaport ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cetatean roman, rezident canadian, cu pasaport romanesc si CNP, pensionar cu cont de pensie in Romania, sunt obligat sa furnizez bancii romanesti la care am contul in care mi intra pensia de ani de zile, cu cupoane de pensie pe CNP, codul NIF canadian

Cetatean roman, rezident canadian, cu pasaport romanesc si CNP, pensionar cu cont de pensie in Romania, sunt obligat sa furnizez bancii romanesti la care am contul in care mi intra pensia de ani de zile, cu cupoane de pensie pe CNP, codul NIF canadian?? Am rezerve, codul de securitate sociala canadian, strict personal. In Romania, NIF este CNP, pe care l am deja

Alte discuții în legătură

Actualizare date cont bancar nerezident imposibilă,cont bancar blocat definitiv!? Lucias26 Lucias26 Fiul meu a deschis un cont Raiffeisen în România pe cănd era student.În 2012 a plecat în Canada la muncă și a devenit rezident acolo.În 2016 la ... (vezi toată discuția)
Inexistenta codului fiscal nif în unele țări face imposibilă actualizarea datelor personale la un cont banca7r din românia ptr posesorul contului plecat în străinătate!? Lucias26 Lucias26 Din cauza inexistenței în soft-ul băncii Raiffeisen Bank,a situatiei alternative de cetățen romăn cu domiciliul în străinătate fără cod ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa obtin si nif daca am cnp? gabrici gabrici Buna ziua Ca de obicei, extrem de confuza toata situatia asta la ANAF. Cetatean roman, detin CNP, am inca valabil buletinul pe care inca nu l-am predat la ... (vezi toată discuția)