avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de intretinere este atacabil ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de intretinere este atacabil ?

Buna ziua,
1. In anul 2015 am incheiat cu bunica un contract de intretinere, iar de curand bunica a decedat.
Intrebarea mea este daca, unica ei fiica poate sa atace in instanta contractul de intretinere si sa obtina castig de cauza, dat fiind faptul ca eu m-am ocupat intru totul de bunica, fiind numit si curator pentru ea?
2. Tot in aceelasi an am incheiat si un contract de donatie pentru un teren, poate fi atacat si acesta, cu castig de cauza pentru fiica ei?
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
paullilie, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu uzufruct viager Georgi18# Georgi18# Buna ziua, in anul 2021 am incheiat un contract de intretinere cu uzufruct viager cu bunica si tatal meu, ambi fiind propietarii unui imobil cu teren. Acum ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca civila georgeconstantin georgeconstantin Acum e pe rol un proces de atac asupra unei donatii. Eu am primit o donatie ,concret o casa si un teren aferent casei,de la parintii mei.In acelasi act de ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere catalina86 catalina86 Buna ziua! Am primit de la bunica mea, un teren pe care a fost unica proprietara, si partea ei de casa, toate cu contract de intretinere. Vreau sa intreb daca ... (vezi toată discuția)