avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Radiere auto BG
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Radiere auto BG

Bună,

Am auto înmatriculat în Bulgaria, pe firmă de acolo. Am actele mașinii, în care figurez și eu.
Aș vrea radierea din BG, numere provizorii de acolo și înmatricularea în altă țară, nu România.
Asigurare și ITP expirate.
Vă rog, în măsura în care puteți, să îmi spuneți care sunt pașii, procedurile în acest sens.
Vă stau la dispoziție cu orice alte detalii îmi solicitați.

Vă mulțumesc,

Adrian Kiss
Cel mai recent răspuns: akiss , utilizator 11:18, 3 Noiembrie 2018
Daca vehiculul este inmatriculat pe persoana juridica din Bulgaria dv nu puteti dispune radierea vehiculului deoarece nu sunteti proprietarul acesteia
Mulțumesc, asta știam.
Cred că am lăsat de înțeles ce vreau. Pași și proceduri pentru soluționare. Nu reamintirea stării lucrurilor. O știu și am descris-o, pe scurt.
Dăcât.

ynocentta a scris:

Daca vehiculul este inmatriculat pe persoana juridica din Bulgaria dv nu puteti dispune radierea vehiculului deoarece nu sunteti proprietarul acesteia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)
Cine are drept de folosinta a unei masini cu nr. de bulgaria in romania? oricine, proprietarul din contract sau cei din procura? catalin19sh catalin19sh Salutare! eu posed de 2 luni opel astra cu nr de BG;si am tot tacamul la masina, asigurare, itp, procura, [b]contract de vanzare-cumparare BG+RO intre mine si ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)