avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe durata determinata

Poti sa fii angajat cu contract de munca pe durata determinata cu timp partial de lucru, 4 ore pe zi? Mentionez ca nu mai am un alt loc de munca.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 2 Noiembrie 2018
Da, se poate.
Se putea si daca aveati deja un contract de munca cu norma intreaga.
Angajatorul poate incadra salariati cu fractiune de norma prin contracte individuale de munca pe durata nedeterminata sau pe durata determinata, insa salariatul incadrat cu contract de munca cu timp partial se bucura de drepturile salariatilor cu norma intreaga, in conditiile prevazute de lege si de contractele colective de munca aplicabile.

o contabila mi-a spus ca nu pot angaja pe cineva cu CIM pe timp partial daca respectivul nu este angajat si in alta parte acu o norma intreaga. CREDETI CA EXISTA O ASTFEL DE REGLEMENTARE?
Contabila respectiva sa citeasca mai bine legislatia muncii si apoi sa va spuna unde prevazut asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare 2 ore nicoletatrenea nicoletatrenea Buna ziua imi pute-ti spune daca se poate angaja o persoana cu 2 ore pe saptamana??? Multumesc Iar pe statul de plata cum va aparea?si pe ... (vezi toată discuția)
Contracte cu timp partial BICOS BICOS se mai pot incheia contracte cu timp partial de munca(de ex. 2ore/zi)? (vezi toată discuția)
Contractul de munca cu timp partial claudymaria claudymaria Mai este valabila angajarea pentru o norma de 1 ora/zi? (vezi toată discuția)