avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa mi recuperez salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa mi recuperez salariul

Bună seara, am lucrat la un individ, trei luni fără contract, doar o înțelegere verbala, ca eram cunoștințe și îl ajutam sa nu dea impozitele stat. La sfârșitul lunii noiembrie ma înlocuit în postul unde lucram și nu a vrut sa mi mai dea banii pe luna lucrata. Vreau sa i fac o reclamație, sa i se retragă licența de securitate. Am fost amenințat cu moartea, cu bătaia, mi a amenințat familia, același lucru lau pățit și alti cunoscuți care au lucrat pentru acesta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 2 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie oana8989 oana8989 buna ziua.sunt asistenta medicala.unde ar trebui sa ma adresez pentru a face o reclamatie legata de locul de munca?multumesc (vezi toată discuția)
Ore lucrate neplătite Zuza13 Zuza13 Buna seara,am si eu o intrebare: ce pot face daca angajatorul refuza sa imi dea liber si sa imi plateasca liberele legale?De exemplu 1 Iunie si 16 Iunie?mai ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cirinuca12 cirinuca12 Buna seara!!lucrez de 5 luni cu contract pe perioada nedeterminata.;si pana acum nu am semnat fisele de instructsj individual SSM si PSI .e normal acest lucru? (vezi toată discuția)