Buna ziua in urma cu 2 ani am fost prins cu numerele rosii la masina expirate mi-a fost luat permisul etc eu fiind la a 3 fapta celelalte 2 dosare incheinduse azi m-a cautat acasa un domn politist sa ma anunte ca are mandat de aducere si ca trebuie sa ma prezint la un termen de judecata ceea ce in celelalte 2 dosare nu sa intamplat care poate fi motivul chemari mele cu politia la judecatorie este posibil sa fiu inchis pentru aceasta fapta ce ar trebui sa fac si ce se va intampla mai exact in sala de judecata multumesc
Daca avocatul merge la dosar se poate lamuri cu privire la situatia dvs. si va comunica.
Este posibil sa aveti surprize neplăcute de aceasta data.
Era bine sa va fi prezentat la proces însoțit de avocat.
Daca avocatul merge la dosar se poate lamuri cu privire la situatia dvs. si va comunica.
Este posibil sa aveti surprize neplăcute de aceasta data.
Era bine sa va fi prezentat la proces însoțit de avocat.
Problema este ca eu nu m-am prezentat niciodata si nu au fost probleme dosarele s-au inchis fara sa ma prezint eu am vb cu avocatul si mi-a zis ca nu trebuie sa ma prezint ciudat ca acum ma cheama cu politia
Posesie marijuana
thejoker32
buna ziua,
acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie ... (vezi toată discuția)