avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se declara bonusurile in contractul de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se declara bonusurile in contractul de munca?

Acum, in 2018 si in 2019 daca este diferit, cum se declara de angajator bonusurile in contractul de munca individual, tinand cont ca acest bonus nu este fix si nu este cunoscut decat in prima zi din luna urmatoare celei in curs? Ce scrie efectiv angajatorul in cazul de mai sus in dreptul sporurilor in contractul de munca individual?
Multumesc anticipat.,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 3 Noiembrie 2018
Se poate incheia un act aditional la c.i.m.... este putin mai complex continutul acestuia, dar nu imposibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare comisioane/bonusuri ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, vreau sa fac acte aditionale la contractele de munca pentru agentii de vanzari in care sa stipulez ca se pot acorda prime/comisioane in functie de ... (vezi toată discuția)
Care regimul pentru sporuri , bonusuri, altele decat cele cu caracter permanent? cris2279 cris2279 Buna ziua, Am inteles ca sporurile cu caracter permanent se trec in Revisal: dar pentru cele care nu sunt permanente , de exemplu bonusuri (in functie de ... (vezi toată discuția)
Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)