Va salut
O sa incerc sa fiu foarte scurt.
Mama mea a facut in Mai 2010 o descoperire de card de circa 3 salarii .
La scurt timp dupa asta , compania la care lucra de 35 ani a desfintat sectia ei si a disponibilizat tot staff-ul. Pe toata perioada somajului a achitat (rata) insa dupa ce somajul s-a terminat a fost in imposibilitate de plata. Momentan ( de 8 luni ) este in pensie de boala pana acum 8 luni a fost fara job, fara somaj , fara nici un fel de sursa de venit, Acum a primit o scrisoare cum ca compania de recuperari a predat creanta la un birou de executare judecatoreasca ( banca predase datoria la top factoring , iar top factoring la un birou de executare judecatoreasca din Ms) cum as putea actiona impotriva lor? au trecut totusi 8 ani de zile si situtatia ei este si asa foarte grea . Ce avocat as putea contacta ? Cum as putea solutiona problema ?
2391/258/2018 aveti aici nr-ul de dosar.
Cine ma poate ajuta cu contestatie .. practic sa inchida de tot dosarul sa nu mai fie cautata de nimeni.
Executarea este facuta in iunie , insa abia astazi au primit parintii instintarea ( plicul maro )
Ca sa va ajute cineva ar trebui să precizați daca doriti gratis sau contra cost.
Dacă ati dori sa platiti ar fi util.sa.spuneti si cât va permiteti sa platiti pentru redactarea contestației.
Probabil ca ati primit si mesaje private de la avocați și ati vazut cât se cere si de aceea ar fi util sa precizați dvs. mai ales ca sunteti in criza de timp.
Trebuie studiate si piesele dosarului de avocat, actele din plicul maron, ceea ce se numeste consultatie juridica, contestația nefiind un tipizat de completat cu da sau nu mai ales ca 90 % din contestații se resping.
Contestația trebuie semnată de avocatul care o va redacta în baza unui contract de asistență juridică încheiat cu avocatul.
Executare silita
lmlcmr
Astazi am primit un sms de la banca cum ca mi-a fost blocat contul de salariu pentru o poprire. Am luat legatura cu executorul respectiv, am fost sunata si de ... (vezi toată discuția)
Top factoring
Mia4
Buna ziua! Va rog mult daca puteti sa imi spuneti cum sa procedez...am avut un credit in franci elvetieni din 2007. In urma unui divort am ramas sa platedc eu ... (vezi toată discuția)