avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Astazi am primit un sms de la banca cum ca mi-a fost blocat contul de salariu pentru o poprire. Am luat legatura cu executorul respectiv, am fost sunata si de la locul de munca; n-am primit inca somatia acasa. Am cautat pe portalul instantelor de judecata si am gasit o incuviintare de executare silita datata 7 martie 2017. Precizez ca e vorba de un credit din 2006, n-am mai platit din ianuarie 2012(probleme personale), n-am primit nimic pana acum; se pare ca acest credit a fost cesionat Top Factoring, apoi Garanta Asigurari SA prin acest Top Factoring. Ce e de facut acum , urgent? Ma voi adresa unui avocat, desigur, de luni incolo, dar totusi nu e un credit prescris? Abia maine aflu amanunte, dar o instanta de judecata nu tine cont de niste lucruri evidente? Credit din 2006, suntem in 2017, 11 ani?!Cine e Garanta Asigurari SA si cum de se ocupa si de recuperarea creditelor?X-(
Cel mai recent răspuns: popalucian , utilizator 00:17, 1 Aprilie 2017
Angajati un avocat si contestati. Invocati prescrierea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare top factoring Baciuc Claudiu Baciuc Claudiu Buna ziua! In vara anului 2009 am facut o descoperire de card in valoare de 7450 Ron la Reiffeisen Bank, avand cardul de salariu de cca 9 ani la dânșii. La ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un credit neplatit calinandrei12 calinandrei12 Mai e valabila legea prescrierii unei datorii peste 3 ani....? Am o datorie cesionata de ING la Top Factoring de vreo 3000 de lei...N am nimic pe numele ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu- credit bancar pe care eu il consideram prescris mihai1999 mihai1999 Buna seara, am nevoie de ajutor , nu stiu cum sa procedez. Am facut un credit bancar in anul 2008 , pe care nu am putut sa il mai platesc din anul 2009, si ... (vezi toată discuția)