avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Casa de marcat cu jurnal electronic la un targ
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat cu jurnal electronic la un targ

Am un pfa si am achizitionat o casa de marcat pe punct fix,dar o data pe saptamana merg cu marfa la un targ. Este necesara o noua casa de marcat ? Stocul de marfa este acelasi si mi-a spus cineva ca nu ar fi necesar daca emit sub 7 bonuri,
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Avize / procedura vanzare in stand in centru comercial kyotox kyotox Buna ziua, Imi poate spune cineva ce documente sunt necesare pentru a vinde (temporar) produse alimentare (dulciuri, ambalate) intr-un stand dintr-un centru ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pfa Simona007008 Simona007008 Ca si Pfa , cu cod caen principal 3213 , fără punct fix de lucru ( ambulant ) cu vânzare prin piete , târguri , ce documente contabile trebuie întocmite ... (vezi toată discuția)
Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)