avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Folosirea datelor personale de catre alta persoana
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Folosirea datelor personale de catre alta persoana

O persoana care face o sesizare la institutiile de stat, ANAF, ITM, cu datele personale ale altei pesoane ce risca?
Cel mai recent răspuns: consul_costi , utilizator 08:12, 4 Noiembrie 2018
Ar putea intruni elementele constitutive ale infractiunii de fals privind identitatea. Daca puteti detalia in ce mod s-a petrecut.
Banuiesc ca a facut sesizarea pe site-urile institutiilor completand formularele cu datele mele personale. Eu am primit prin mandat postal raspunsuri la aceste sesizari.
In cazul in care sesizez institutiile respective ca plangerea nu e formulata de mine, acestea din urma nu au obligatia sa sesizeze la randul lor organele abilitate sa cerceteze astfel de cazuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act sexual cu o minoră de 17 ani, contra cost, cu buletin fals ce arăta că are 19 ani. ce risc în aceste condiții, ținând cont de faptul că a fost deschisă o anchetă de diicot? ContSters454575 ContSters454575 Buna seara. Sunt foarte ingrijorat, ca orice barbat, cu probleme sociale ce ma determina fac acest lucru, am apelat la serviciile unei escorte. Ea mi-a ... (vezi toată discuția)
Sesizari itm Filimon Aurel Filimon Aurel Buna ziua.Am citit pe forum aprope tot ce sa scris pe acest subiect,dar nu am gasit si cate sesizari se pot trimite, sa zicem intr-o luna.Pentru fiecare ... (vezi toată discuția)
Sesizare nereguli la itm Akhenaton81 Akhenaton81 1. Pot fi tras in vreun fel la raspundere daca fac o astfel de sesizare* la ITM, avand in vedere ca imi completez datele personale din buletin,etc.? 2. ... (vezi toată discuția)