avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Incadrare juridica, schimbare contract unilateral
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Incadrare juridica, schimbare contract unilateral

Ma duc sa imi iau actul aditional. Constat ca actul aditional nu este la contractul nr. XXXX pe care eu il aveam acasa in dosarel, ci aditionalul se refera la un alt nr (desi datele corespund cu ale mele). Repede m-am prins ca baietii mi-au modificat pe parcurs contractul cu scopul de a creste dobanda. Ma gandesc ca este un fals, nu? Se poate o plangere penala sau ceva de genu? Ms!
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 11:18, 19 Septembrie 2010
Buna ziua !
Sesizati in scris banca ( avand dovada aceasta, deci prin fax, mail sau direct obtinand inregistrarea actului la banca), putand in acelasi timp sesiza si ANPC( comisariatul judetean competent sau al municiliului Bucuresti dupa caz). Dupa raspunsul primit de la aceste institutii puteti , daca este cazul, actiona banca in instanta( eventual plangere penala daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii, in termen de doua luni ).
Va fac precizarea ca in privinta sesizarii ANPC, la actul depus trebuie sa anexati si dovezile motivarii acestuia .
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar deschis fara acordul titularului gety73 gety73 Cum pot actiona in situatia in care o banca a deschis un cont fara acordul meu, folosindu-se de o copie de buletin anexata unei depuneri oarecare? Care este ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la brd ionut12345 ionut12345 am un credit de nevoi personale la BRD, nu foarte mare dar care avea comision de risc. spuna avea nu pentru ca ar fi disparut incepand cu luna asta ci pentru ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 - chemarea in judecata ciprians ciprians Am solicitat de 2 luni bancii sa imi modifice contractul conform legislatiei in vigoare - in scris si nr de inregistrare - NIMIC! Am notificat banca ca nu sunt ... (vezi toată discuția)