avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina ranchiunoasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina ranchiunoasa

Mi-am rugat vecina sa-si toaleteze marul care sta cu crengile pe acoperisul meu , imi deranjeaza tiglele si imi infunda jgheaburile cu frunze . Pentru ca nu a vrut , am reclamat-o la primarie . Politistul comunitar s-a tinut de capul ei vreo doua luni . Pana la urma si-a chemat baiatul si a taiat cateva crengi de ochii lumii . De atunci se tin numai de reclamatii intrucat considera ca i-am facut de rusine . Cum as putea sa-i potolesc ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Edy 1960 , utilizator 09:44, 4 Noiembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult !! Si eu m-am gandit ca mai bine astept sa se calmeze , mai ales ca cei care au venit sa verifice reclamatiile ei si-au dat seama de realitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre arborii ale caror craci stau pe proprietatea vecina nedelcealuciana nedelcealuciana locuiesc la curte, vecinul meu are un stejar foarte mare si batran, care a fost plantat la max. 1m de la gardul comun.Cracile acesti stejar sunt indreptate ... (vezi toată discuția)
Simpla curiozitate... un nuc si o antena de satelit - receptionare slaba a transmisiei CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Nici nu stiu cum sa incep.... Cam despre asta este vorba.... Ca abonat la televiziune prin satelit sunt deranjat de faptul ca nu pot receptiona parametrii ... (vezi toată discuția)