O sentinta de executare silita are un termen de prescriere?
Este vorba despre un dosar prin care aprox. 2500 de salariati am obtinut in instanta plata unor drepturi care ne fusesera refuzate, decizia instantei fiind executorie de drept am primit acesti bani. Dosarul este din 2008.
S-a trecut prin toate caile de atac de o parte si de cealalta, noi salariatii am pierdut acest proces urmand a da acesti bani inapoi. Hotararea de executare definitiva este din 2014.
Eu personal am primit in iunie 2015 o hotarare de executare pentru care mi-am dat acordul sa mi se retina acesti bani in rate la angajator, lucru care nu s-a intamplat pana in acest moment.
In schimb, gasesc azi pe site-ul Judecatoriei locale ca in data de 30.10.2018 s-a dat o sentinta de executare silita impotriva mea (fara cale de atac), dosar despre care nu am stiut nimic nefiind informata ca am un asemenea dosar pe rol si nici despre sentinta nu am primit inca nici o informare oficiala.
Este legal?
Pot contesta aceasta sentinta, dar mai ales am vreo sansa de anulare a ei?
Va multumesc anticipat,
trandafir2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Poate este o incuviintare a executarii silite in baza hotararii la care faceti referire. Este posibil sa rezolvati cu o contestatie la executare invocand prescriptia dreptului de a obtine executarea silita.