avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces castigat in prima instanta, pierdut la recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces castigat in prima instanta, pierdut la recurs

Buna seara,

Un proces castigat in prima instanta si pus in executare - am obtinut drepturi salariale care ne fusesera refuzate ani la rand, este pierdut dupa 3 ani de amanari si plimbari ale dosarului intre instanta initiala, Inalta Curte de casatie si Curtea de apel unde s-a cerut de catre parata stramutarea. La recurs aceasta din urma instanta anuleaza hotararea primei instante si implicit ne obliga la restituirea sumelor cu mult peste cea primita, adaugand cheltuieli de judecata, expertize, inflatie, etc, etc.. Instanta s-a pronuntat dar hotararea nu s-a redactat si nu a fost comunicata inca.
Exista vreo cale de atac prin care sa ne putem apara in continuare drepturile? Mentionez ca suntem 2500 de salariati pe dosarul despre care vorbesc eu si ca mai sunt multe alte dosare de acest fel pe rolul instantelor, in aceleasi conditii.
Multumesc mult pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 22 Mai 2012
Se mai poate promova una din caile de atac extraordinare pevazute de Codul de procedura civila , contestatia in anulare si /sau revizuire.
Acestea pot fi exercitate numai in conditiile expres prevazute de art.317-328 C.proc.civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac impotriva unei hotarari pronuntate intr-o cauza avand ca obiect plangere contraventionala marcoro marcoro Va rog sa-mi comunicati care sunt caile de atac impotriva unei hotarari irevocabile pronuntata de o prima instanta in cauza unui dosar avand drept obiect ... (vezi toată discuția)
Cai extraordinare de atac In cazul in care s-a pronuntat o sentinta de catre Curtea de Apel sectia contencios administrativ, ce cai de atac mai sint ? VA ROG RASPUNS (vezi toată discuția)
Litigiu de munca FLORINSTRAT FLORINSTRAT CARE ESTE ULTIMA CALE DE ATAC LA LITIGII DE MUNCA ESTE POSIBIL REVIZUIREA DOSARULUI? :O (vezi toată discuția)