avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cai extraordinare de atac
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cai extraordinare de atac

In cazul in care s-a pronuntat o sentinta de catre Curtea de Apel sectia contencios administrativ, ce cai de atac mai sint ? VA ROG RASPUNS
Detaliati despre ce sentinta este vorba(obiectul cauzei).
Interventie moderator Pentru a continua discutiile deschise de dvs. folositi butonul "raspunde" (albastru, dreapta, jos). Nu mai deschideti noi discutii, nu intelege nimeni nimic.

Multumesc, o zi buna,

Gabriela Pintea

vacaru mariana a scris:
E vorba de anulare act administrativ mai exact Prefectul judetului Mehedinti ataca o dispozitie emisa de catre un primar dintr-o comuna din Mehedinti. In cauza cistiga prefectul CE POT SA MAI FAC EU CUM MAI POT ATACA ACEASTA SENTINTA ?

Este vorba despre anulare act administrativ emis de catre un primar de comuna respectiv o dospozitie de esalonare a platii unor sporuri cistigate prin hotarire judecatoresca. Aceasta Dispozitie este atacata de catre prefect in instanta. La Tribunal am cistigat eu respectiv Dispozitia a fost declarata ca legala.La Curtea de Apel Cistiga Prefectul deci anuleaza Dispozitia in cauza. Care mai este calea de atac la Curtea de Apel sectia contencios dupa ce aceasta instanta a dat o sentinta ?
Se pot exercita in conditiile prevazute de Codul de procedura civila caile extraordinare de atac : contestatia in anulare si revizuirea.
Contestate in anulare poate fi exercitata pentru motivele si in termenul prevazut de art.317 - 321 C.proc.civ., iar revizuirea in baza art.322 - 328 C.proc.iv.
In cauza prezentata am mai omis sa depun un act pt.care consider ca a avut cistig de cauza Prefectul, ce ma sfatuiti sa depun contestatie in anulare sau revizuire ? Va rog raspuns urgent !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai extraordinare de atac impotriva unei sentinte irevocabile supreme.house supreme.house In urma cu ceva timp am primit o amenda de la itm am contestat procesul verbal la judecatorie si am cistigat dupa care itm-ul a facut recurs la tribunal si sa ... (vezi toată discuția)
Procedura bughi69 bughi69 Buna ziua Dupa recursul unui proces de contencios administrativ daca acesta a fost nefavorabil, \"dar totusi\" , care ar fi caile de a merge mai departe ? ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)