avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua - contract de muncă pensionar MAI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua - contract de muncă pensionar MAI

Se poate un pensionar M.A.i. (fost jandarm) să lucreze în Italia cu contract de muncă pe perioadă de vară (4-5 luni) fără să fie afectată pensia ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 4 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate face asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Pensie silviupodea123 silviupodea123 Bun găsit! Am fost polițist în Ministerul Afacerilor Interne. Sunt pensionar din 09 septembrie 2017,cu gradul de colonel în rezervă. M-am pensionat ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie - salariu catanoiumarin catanoiumarin Sunt pensionar M.A.I. iar legea veche imi dadea voie sa lucrez atat la stat cat si la privat. In momentul de fata potrivit legii 119/2010 pensia anticipata s-a ... (vezi toată discuția)