Bună ziua. Am și eu o întrebare la dumneavoastră. Din anul 2016 sunt în divorț și partaj cu soțul meu.La primarie eram înregistrată cu un singurs rol pe numele meu.de anul acesta doamnele de la taxe și impozite au separatat rolurile ,ele știind ca eu sunt în divorț și partaj de pe acest rol a dispărut o mașină care era trecuta pe rol pana anul acesta.Mai mult decât atât noi am făcut o casa împreună și am avut autorizația de construcție pana în luna octombrie .aceasta casa este terminata încă de anul trecut.cei de la urbanism au spus ca are terumen pana luna trecuta.eu am fost și am întrebat în luna august de ce nu îl obliga sa înregistreze casa și au spus ca are termen pana luna trecuta.el are relații în Primărie inclusiv pe domnul primar.Oare separarea acestui rol nu are vreun motiv sa îi treacă casa doar pe rolul lui.Vă rog sa mă informați. Mulțumesc.
Buna ziua,
Daca s-a pronuntat divortul era firesc sa fie doua roluri.
Solicitati prin instanta istoricul ambelor roluri si veti avea toate bunurile in masa partajabila.
Masina radiata
sorol
Buna ziua.Am o masina marca logan inregistrata la primarie la care nu am platit impozitul din 2009.Astazi m-am dus sa platesc si sa iau dosarul masinii sa o ... (vezi toată discuția)