Buna ziua.Am o masina marca logan inregistrata la primarie la care nu am platit impozitul din 2009.Astazi m-am dus sa platesc si sa iau dosarul masinii sa o mut la alta primarie unde am domiciliul actual,dar mi s-a spus ca nu am nici o masina ca a fost radiata de fosta sotie.Am uitat sa va spun ca eu sunt divortat si am jumatate din casa si teren .cand am inregistrat masina la primarie am platit impozitul pe casa si teren la zi pt ca erau 2 roluri separate.al meu si al fostei sotii.deci eu am platit pe rolul meu 2 ani impozitul pe casa si masina si de 6 ani nu am mai platit dar nici nu am radiat nimic.masina am luat-o dupa divort deci fosta nu avea treaba cu masina.va rog sa imi spuneti daca este corect si ce sa fac sa trec masina unde locuiesc acum daca e radiata in primarie.Fosta sotie mi-a anulat si rolul meu in primarie si are doar ea rol pe toata casa.Mentionez ca eu nu mai locuiesc cu fosta sotie fiind recasatorit m-am mutat in alta localitate si azi am avut surpriza sa aflu ca mi-a radiat masina si mi-a sters rolul la primarie.
Partaj
PFA IORGA A VASILE
In urma divortului, fosta sotie imi solicita partajul locuintei, acum 30 de ani am cumparat un apartament cand nu eram insurat,mentionez ca aceasta a fost a ... (vezi toată discuția)