avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... masina radiata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

masina radiata

Buna ziua.Am o masina marca logan inregistrata la primarie la care nu am platit impozitul din 2009.Astazi m-am dus sa platesc si sa iau dosarul masinii sa o mut la alta primarie unde am domiciliul actual,dar mi s-a spus ca nu am nici o masina ca a fost radiata de fosta sotie.Am uitat sa va spun ca eu sunt divortat si am jumatate din casa si teren .cand am inregistrat masina la primarie am platit impozitul pe casa si teren la zi pt ca erau 2 roluri separate.al meu si al fostei sotii.deci eu am platit pe rolul meu 2 ani impozitul pe casa si masina si de 6 ani nu am mai platit dar nici nu am radiat nimic.masina am luat-o dupa divort deci fosta nu avea treaba cu masina.va rog sa imi spuneti daca este corect si ce sa fac sa trec masina unde locuiesc acum daca e radiata in primarie.Fosta sotie mi-a anulat si rolul meu in primarie si are doar ea rol pe toata casa.Mentionez ca eu nu mai locuiesc cu fosta sotie fiind recasatorit m-am mutat in alta localitate si azi am avut surpriza sa aflu ca mi-a radiat masina si mi-a sters rolul la primarie.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
sorol, utilizator

Alte discuții în legătură

Dacă se poate schimba rolurile la taxe și impozite cu toate ca cei de acolo știau ca suntem în divorț și partaj? Vladu Daniela Vladu Daniela Bună ziua. Am și eu o întrebare la dumneavoastră. Din anul 2016 sunt în divorț și partaj cu soțul meu.La primarie eram înregistrată cu un singurs rol ... (vezi toată discuția)
Ce nu inteleg eu- acte necesare pt radiere rol fiscal AlinaViorica AlinaViorica Buna ziua ,am o mare nelamurire ...poate ma puteti ajuta .Sunt divortata si stau intr-o casa mostenire de la parinti .Fostul meu sot este in strainatate de ... (vezi toată discuția)
Partaj PFA IORGA A VASILE PFA IORGA A VASILE In urma divortului, fosta sotie imi solicita partajul locuintei, acum 30 de ani am cumparat un apartament cand nu eram insurat,mentionez ca aceasta a fost a ... (vezi toată discuția)