avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa gospodareasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa gospodareasca

Buna ziua! Pe planul de urbanism figureaza o anexa la casa construita de bunici, insa anexa respectiva a fost demolata cu multi ani in urma (fara autorizatie), iar apoi s-a inceput reconstruirea ei (fundatie si 80% din pereti) si lasata in aceeasi stare alti 10 ani. In momentul in care voi face cadastrul voi primi amenda pentru demolare/constructie fara autorizatie?

Alte discuții în legătură

Demolare magazie si constructie pe acela-si loc un pic extinsa victoorpol victoorpol In cursul anului 2010 am inceput procedurile legale pentru a face o extindere la casa, ce au durat pana in anul 2012 si nu s-au solutionat, am tot fost amanat, ... (vezi toată discuția)
Amenda primarie refuz demolare baraca de lemn silversentinel silversentinel Buna. Am o nelămurire. Avem o baraca din lemn, fara fundatie care este amplasata chiar lângă gardul vecinilor. Problema este ca ei și-au clădit o ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare autorizatie popa remus popa remus Vreau sa demolez un imobil casa de locuit,construit in anii30,si ma lovesc de o problema!Mergand la primarie pt a obtine autorizatia de demolare, mi s-a ... (vezi toată discuția)