avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Fiscal cu datorie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Fiscal cu datorie

Am cumparat o masina. Domnul a spus ca fiscalul trimita prin posta dar acuma am aflat ca are datorie si nu da primaria ce pot sa fac?
Ultima modificare: Luni, 5 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:37, 5 Noiembrie 2018
Daca amiabil nu puteti solutiona,notificati oficial vanzatorul cu obligatia depunerii certificatului fiscal si al fisei de radiere auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi da fiscalul pentru masina! Corina271 Corina271 Buna ziua,am achizitonat o masina opel asta g de la un binevoitor facand contract de vanzare cumparare urmand sa imi fac R.A.R pentru a putea scoate cartea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. o întrebare...am cumpărat o mașină și proprietarul ... Seby85 Seby85 Bună ziua. O întrebare...Am cumpărat o mașină și proprietarul m-a mințit în legătură cu certificatul fiscal. Acuma a venit și a furat numerele de pe ... (vezi toată discuția)
Auto-intermediar Claudiu96G Claudiu96G Buna seara. Acum aproximativ 2 luni jumatate am cumparat un autovehicul , fiind prima mea masina cumparata fara sa ma informez despre procedurile legale pentru ... (vezi toată discuția)