avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Restituire taxa timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Restituire taxa timbru

Buna ziua! Am formulat o actiune in pretentii si totodata o cerere de acordare facilitate la plata taxei de timbru. Aceasta din urma mi a fost admisa si am inceput sa platesc taxa esalonat. Acum, iniante de a fi citata pt primul termen am descoperit ca penalitatile erau calculate gresit, adica mult prea mari. Va ttrebui sa modific actiunea in sensul micsorarii catimii pretentiilor, insa nu stiu cu sa fac cu taxa de timbru care va fi considerabil mai mica.
Cel mai recent răspuns: C.J. I.B , utilizator 12:57, 5 Noiembrie 2018
solicitati si recalcularea taxei de timbru conform cu micsorarea pretentiilor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare grigorevasile58 grigorevasile58 In calitate de reprezentant al unei asociatii de proprietari, am formulat contestatie la executare impotriva unui furnizor. Judecatoria cere taxa judiciara de ... (vezi toată discuția)
Cerere precizatoare Artigas Artigas Va salut, Va solicit sfatul in urmatoarea speta Intr-o actiune promovata in instanta s-au formulat pretentii pentru o dauna produsa de catre parat ... (vezi toată discuția)
Scutiri de taxe de timbru proces civil mariamem mariamem Vroiam sa-ti spuneti va rog frumos daca sunt scutite de taxe de timbru actiunile si cererile referitoare la cauze penale inclusiv despagubirile civile pentru ... (vezi toată discuția)