avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sfat executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Sfat executare silita

Buna ziua...
In urma unei executări silite după ce in prima faza mi a fost instituită poprire pe conturi,am primit și sechestru pe un autovehicul proprietate comună cu soția.
Mașina este cumpărată în timpul.casatoriei dar este pe numele soției.
Din ce am.jnteles executorul nu avea dreptul să pună sechestru pe vehicul fiind proprietate comună fara sa ceara mai întâi partajul bunului.
Întrebarea mea este daca sa am o discuție cu executorul in acest sens pentru a ridica sechestrul sau a depune contestatie la executare direct.
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Executare imobil ipotecat paulionstoica paulionstoica Se poate executa silit un imobil deja ipotecat? (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar pentru datorii la fisc Ynnutza Ynnutza Buna ziua, va prezint urmatoarea situatie: sotului meu i s-a instituit poprirea asupra unor conturi bancare datorita neplatii unor asa -zise datorii (taxe) la ... (vezi toată discuția)