avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuzul semnarii unei autorizatii de constructie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuzul semnarii unei autorizatii de constructie

Buna ziua. Am depus la primarie toata documentatia in vederea obtinerii unei autorizatii de construire. Primarul si arhitectul au semnat aurorizatia, dar secretarul refuza sa semneze din cauza.unei stari conflictuale, familiale, mai vechi,secretarul primariei fiindu-mi ruda. Mentionez ca certificatul de urbanism a fost semnat de secretar. As vrea sa stiu daca am probleme fiindca nu exista semnetura secretarului pe autorizatie si in ce mod pot remedia aceasta problema. Va multumesc.










Alte discuții în legătură

Autorizație constructie Carakostas Carakostas Am dosar depus absolut in regula pt autorizație constructie cu toate avizele cerute in certificatul de urbanism si primăria refuza eliberarea autorizației ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu ContSters88252 ContSters88252 buna ziua in anul 2007 am obtinut de la primaria localitatii in care am domiciliul certificatul de urbanism si autorizatia de construire a ... (vezi toată discuția)