avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... ONG acreditare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

ONG acreditare

Buna ziua, stiti cumva cum se obtine acreditarea pentru un ONG
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:55, 6 Noiembrie 2018
Detaliati va rog intrebarea, la ce va referiti cu acreditarea pentru un ONG?
Ca sa poata sa beneficieze de sponsorizare din partea microintreprinderilor este necesar ca ong-ul sa fie acreditat si detinator al unor licente de servicii sociale. Nu am gasit procedura pentru aceasta acreditare, multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va rog sa incepeti sa va documentati pentru aceasta problema citind la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare microintreprindere prest prest Buna ziua Cum se poate face sponsorizarea in cadrul microintreprinderilor? Suma de 20%din impozit se calculeaza pt.fiecare trimestru si trebuie virata ... (vezi toată discuția)
Mai putem primi sponsorizari ? pintilescusorin pintilescusorin Avem o asociatie a parintilor care sprijina o echipa de handbal feminin din cadrul C.S.S. Bacau, intrebarea mea este mai putem primi sponsorizari de la firme ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie sportiva catalinban catalinban Buna ziua! Am citit cam tot ce este scris despre infiintarea unei asociatii sportive si tot am nelamuriri....poate sunt mai greu de cap. Sa o luam cu ... (vezi toată discuția)