avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea Pasaportului
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea Pasaportului

Buna ziua am si eu o intrebare legata de obtinerea pasaportului rominesc cu domiciliul in strainatate. Eu am domiciliul actual in Germania, resp loc de munca acolo. Cartea mea de identitate a expirat in 29.10.2018 si pt ca nu mai locuiesc la adresa din Rominia am lasat- o asa dorind sa imi fac pasaport rominesc , dar cu domiciliul in strainatate pasaport electronic si nu temporar. Intrebarea mea ar fi, pot intimpina refuz din partea ambasadei daca cartea de identitate a expirat sau nu.

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Pasaport/buletin raduaw raduaw Buna,momentan am PASAPORT cu domiciliul in GERMANIA,buletinul am renuntat la el cand mi-am facut acest Pasaport cu o hartie de la primarie din Germania ca am ... (vezi toată discuția)
Carte identitate expirata claudiu-co40 claudiu-co40 Buna seara. Va rog frumos..am si eu o problema si prea stiu cum pot sa o rezolv. Sint stabilit in strainatate, si am cartea de identitate expirata. Problema ... (vezi toată discuția)