avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa de mediu pentru auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa de mediu pentru auto

Buna ziua,
Am cumparat in anul 2016 o masina in leasing, platind la societate taxa de mediu.Am solicitat societatii de leasing restituirea taxei deoarece ea este proprietarul masinii.
Aceasta a refuzat pe motiv ca eu trebuie sa fac toate demersurile la ANAF.
Ce trebuie sa fac in conditiile in care ANAF-ul mi-a respins cererea pt ca nu sunt proprietar?

Alte discuții în legătură

Firma de leasing refuza eliberarea imputernicirii necesara recuperarii taxei de poluare, mai mult, la facturarea taxei aplica tva emesekarda emesekarda In anul 2011, luna mai , am achizitionat in leasing, un autoturism marca Renault Megane. In contractul de leasing au fost incluse prevederi referitoare la ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare adryan20112 adryan20112 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma ajute cu o informatie.Am luat o masina noua in leasing pe societate am platit taxa de inmatriculare in 2008 ... (vezi toată discuția)