avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Prescriere restanță întreținere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Prescriere restanță întreținere

SE PRESCRIE RESTANTA LA INTRETINERE?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:14, 5 Noiembrie 2018
Termenul de prescriptie este de 3 ani si poate fi invocat de catre partea interesata in zcazul in care in interiorul termenului creditorul=asociatie de proprietari nu a desfasurat demersuri legale pentru recuperare sume cu titlu de restanta
Interventia termenului de prescriptie trebuie dispus de catre instanta de judecata la cererea partii interesate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati asociatii de proprietari runner27 runner27 Cu cat timp retroactiv se pot incasa de catre asociatie penalitati neachitate de proprietari la restante achitate de proprietari la cheltuielile comune ?Adica ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorii intretinere asociatie de locatari, nu proprietari Ramo Ramona Ramo Ramona Soacra mea locuieste intr-un imobil cu 6 apartamente unde nu exista asociatie de proprietari, ci doar de locatari, in ciuda faptului ca toti locatarii sunt si ... (vezi toată discuția)
Despre penalitati la intretinere Oana Scurtu Oana Scurtu Buna ziua! Am cheltuielile platite la zi, dar am penalitati restante si in suma mare. Va rog sa imi spuneti daca exista vreo lege in care daca nu ai restante ... (vezi toată discuția)